Поп фолк певицата Дебора, която беше принудително изгонена от Брадъра преди

...
Поп фолк певицата Дебора, която беше принудително изгонена от Брадъра преди
Коментари Харесай

Извънредно! Трима Човека Пребили Дебора Вчера

Поп фолк певицата Дебора, която беше наложително изгонена от Брадъра преди дни, е била пребита през вчерашния ден вечерта. Това разкри самата тя в студиото на Гала, където се появи със слънчеви очила и не съумя да сдържи сълзите си.

Тя отказала да й сложат грим, защото желае всички да видят какво са й предизвикали. Дебора изясни, че нощта пред блока й трима мъже са я нападнали. Тя призна, че има синини по очите, ръцете и коленете. Нападателите са одрали цялата й кола. Фолк дивата сподели, че има фотоси, които може да покаже като доказателство.

„Имам съмнения кой стои зад това – някогашният ми другар. В Big Brother споделих, че има физическо посягане против мен и споделих неговото име. Явно прави това от злоба“, счита Дебора. Тя описа още, че я е било боязън да подаде тъжба в полицията против него, тъй като я заплашил да я полее с киселина. Дебора се почувства афектирана от това, че името й като супер воин беше „Мис Махмурлук“. Това провокира невиждана препирня сред нея и Big Brother, която докара до това изключително да напусне Къщата. „

Имам душевен проблем, а те изкараха, че съм алкохоличка. От пет години имам под паника офанзиви и смятах, че когато пия алкохол, ще се оправя. В Къщата започнах да получавам още веднъж такива офанзиви и по тази причина си разреших да пия, само че не постоянно“, описа през сълзи Дебора.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР